sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Helmikuuta

Avoimet ovet oli kivat. Kuinka moni teistä oli kattomassa?

Yhteishakuaika alkaa muuten ihan näillä näppylöillä. Kaikki alalta pakenijat (etenkin kolmosvuoden opiskelijat, mutta moni muukin) hakee nyt johonkin.. Minä kai en. En oikein tiedä. Vaikuttaisi siltä, että jään alalle.
Asuntoloilla pläräillään koulutusoppaita ja vertaillaan suunnitelmia. Näissä kyllä lukee, että haetaan uusimmalla todistuksella. Mulle tulee mieleen vaan se paperi, joka saatiin ykkösvuoden jouluna. Siitä on yli kaksi vuotta siis, sen koommin ei olla todistusten jakoa nähty.
Meinaako se sitten tätä sivua, joka löytyy opiskelijoilta wilmasta? (nettipalvelu, jossa henkilökunta ja opiskelijat voi tunnuksillaan katsoa ainakin lukujärjestyksiä) Tämä on joku opintokortti?
Jonka mukaan opintoviikkoja on suoritettu 97. Tämähän on tosiaan 120 opintoviikon kokonaisuus, jonka opetussuunnitelman (?!) mukaan pitäisi olla valmis reilun kahden kuukauden kuluttua. Takana tätä linjaa on ajallisesti jo 2 vuotta 7 kuukautta ja edessä vähän alle 10 viikkoa. 97/120.
No, nyt en kyllä rehellisesti sanoen tiedä, mitä paperia katsoa ja mihin verrata, mutta vaikuttaisi siltä, että tämä wilman opintokortti on ainoa, mitä ylipäänsä löytyy.

haaskaukselta tuntuu, kun täällä on päivittäin kävijöitä, enkä enää tiedä, mitä sanoa. Pitäisi varmaan piipahtaa jossain asuntolassa ja kysellä, haluaako joku tänne blogiin kirjoittajaksi. Tosin mulla ei blogin kirjoittajana ole valtuuksia sellaista käyttistä antaa, mutta ehkäpä saan Anonyymittären huomion tähän vielä hetkiseksi.. Tuntuu kadonneen koko projektista johonkin.


Hei, unohtui melkein sanoa! Meillä on kuulemma Opistolla uusi ihminen. Joku tälläinen liikunnasta ja vapaa-ajasta vastaava siis, tietääkseni. Odotan mielenkiinnolla (ja optimistisin mielin) mitä tämä käytännössä tulee tarkoittamaan. Luulen että tämä on hyvä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti palautetta kehiin!

Voiko tämä blogi edistää asioita?

Oletko tyytyväinen hevosopiston oppilashuoltoon?

Oletko..