tiistai 25. tammikuuta 2011

Muutos = mitä?

Okei, ensinnäkin ihminen on sellainen otus, mitä ei ole suunniteltu haluamaan minkään sortin muutoksia. Ja silti kuitenkin, ilman ei voida elää.
Jostain kirjasta luin joskus viisaamman ihmisen tekemän määritelmän, että "monet seuraavat mieluummin rikkinäistä kaavaa, kuin vaihtavat sen toimivaan" tms. Tutussa on varmempi olla kiinni. Varmasti tiedätte, mitä tarkoitan, vaikken sitä paremmin osaakaan tähän avata.

Ongelmia siis on. Mitä luulette, kaivetaanko tässä verta nenästä? Jos kovaan ääneen ölistään, että asuntoloissa on hankala olla, kun toiset eivät kunnioita hiljaisuutta / alkoholittomuutta /toisten tunteita ja tarpeita, mihin se johtaa, jos ei siihen, että ruvetaan eväämään vapauksia? Vapaus ja vastuuhan kulkevat käsi kädessä.
Viikonloppuisin asuminen asuntoloissa kielletty, tai jokasesta alaikäseltä löydetystä pullosta lastensuojeluilmoitus? Sittenkö tämä sujuisi?

Väsyttää taas, mutta se tuskin teoriaviikolla on Opiston vika varsinaisesti. Oikeastaan opiskelu menee nyt pois. Tän blogiprojektin kanssa oon ihan suossa; muthan on tähän jätetty yksinään olemaan. Anonyymitär.. en tiedä.
Tässä ollaan ja ölistään. Tuntuu vähän päämäärättömältä kirjoitella väsyneenä, kun en tiedä, mihin tässä ollaan menossa -parhaassakaan tapauksessa.

Iso YHO-laiva jyräilee uraansa pitkin. Yhtä huonosti ja yhtä hyvin kuin ennenkin, luulisin. Nyt on erilaista, kun porukkaa valmistuu.

Haluisko joku YHO:lainen tän blogin kirjottajaksi? Kokeeko joku, että löytyisi mielenkiintoa ja jotain sanottavaa? Tästä tilaisuus ilmoittautuville.. raapaleinen@luukku.com

Silmäpussit ne vaan lihoo, mut minä se vaan laihdun -stressi piristää mukavasti. Opiskeluaikaa jäljellä alle 12 viikkoa -suorittamatta ainakin 14 opintoviikkoa. Ja muuta mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti palautetta kehiin!

Voiko tämä blogi edistää asioita?

Oletko tyytyväinen hevosopiston oppilashuoltoon?

Oletko..